TTThérèse individuele coaching

1 plus 1 is drie.

Ieder mens wil verder komen, maar ziet niet altijd hoe. Ik ondersteun jou in de zoektocht naar alle opties. Vastzittende patronen doorbreek ik door met respectvolle, milde hand te confronteren.

Coaching is maatwerk; daarom werk ik vanuit een verscheidenheid aan methodieken, waarin de vraag en de doelen van de coachée centraal staan en de koers bepalen.

Zo werk ik o.a. met de Rationele Effectieve Theorie (RET), Mindfulness, Voice dialogue, Co-active;
methodieken en oefeningen, die direct bij jouw vraag passend zijn.

Naast deze methodieken maak ik gebruik van de Zelfconfrontatiemethode (ZKM).

Deze methodiek onderscheidt zich van andere methodieken, omdat het een analytische benadering heeft. Mijn ervaring is, dat door middel van deze methodiek krachtige en duidelijke resultaten geboekt worden.

Deze methodiek gebruik ik met name, daar waar mensen op een kruispunt in hun leven staan, het lastig vinden om beslissingen te nemen en willen onderzoeken, welke belangrijke keuzes er gemaakt kunnen worden.

Met deze methodiek reik ik het handvat om het lef te vinden écht deze stap te zetten.

 

Microsoft Word - BROCHURE-ZKM-orgineel-2014.docx-2.doc

Voor meer informatie over de ZKM methode, klik op bovenstaande brochure.
Je kunt ook kijken op de site van de ZKM vereniging.

“Ik heb een kortlopend coachingstraject met Thérèse als zeer prettig ervaren. Haar aanpak is persoonlijk en respectvol. De methodieken die Thérèse gebruikt, ZKM (zelfconfrontatiemethode) en mindfulness zijn gestructureerd en blijken effectief. Het leren kennen van automatische reactiepatronen en hun oorsprong heeft mij meer rust en houvast gegeven: in werk en dagelijks leven.”

“Werken aan jezelf is best een klus, maar de moeite meer dan waard!”

Dries Bossers, orthopedisch chirurg

“Het coachingstraject dat ik bij Thérèse heb gevolgd, was hard werken! Maar heb ik als bijzonder plezierig, creatief en energiek ervaren. De gesprekken, maar ook zeker de oefeningen die Thérèse mij gaf, hebben me geholpen om mijn patronen niet slechts te herkennen, maar ook te érkennen.Thérèse heeft me geleerd hoe ik zélf invloed kan uitoefenen op mijn proces. Zij heeft zich tijdens het gehele traject steeds weer weten af te stemmen op mijn behoefte. En daarbij wist ze goed hoe ver ze kon gaan.”

Ingrid Stöverinck, participatie adviseur